Můžeme se vzájemně poučit aneb o rakouském zemědělství - Buschová, K.
Údaje o štruktúre poľnohospodárstva Rakúska, podiel zamestnanosti, poľnohospodárske podniky a podiel štátu v oblasti poľnohospodárskej politiky. Hospodárske ciele poľnohospodárskej politiky. Ekonomické nástroje ovplyvňujúce dovoz a vývoz poľnohospodárskych produktov. Cenová politika. Zásahy štátu do oblasti rastlinnej a živočíšnej výroby.