Zásady agrárnej politiky
Zásady agrárnej politiky - osobitný nápravný režim, ktorý je súčasťou Koncepcie pôdohospodárskej politiky, má pomôcť prekonať súčasnú nepriaznivú finančnú situáciu v poľnohospodárskych podnikoch na Slovensku. Stručná charakteristika zásady 1-11.