Najúčinnejšia podpora dopytu Ceny prostriedkom optimálnej konkurenčnej schopnosti - Oláh, Michal
Dosiahnutie maximálneho dopytu optimálnym stanovením cien. Vytvorenie optimálnej cenovej štruktúry v sortimentnom členení. Stanovenie cenovej úrovne výrobkov. Odstupňovanie cien z hľadiska prestížnych cien. Systematická analýza premenlivého charakteru dopytu a nákladov.