Možnosti a omezení marketingu v zemědělství - Tichá, I.
Stratégia marketingu v poľnohospodárskych podnikoch. Faktory ovplyvňujúce marketing. Dve z metód marketingu, ktoré sú zamerané na elimináciu rizika plynúceho z vývoja cien. Termínovaný obchod (forward market). Transakcie na komoditnej burze.