V Evropě (zatím) pokles Nad vývojovými křivkami evropského a domácího leasingu - Pulz, J.
Podiel európskeho leasingu na domácich investíciách. Pokles objemu leasingu v západoeurópskych krajinách v dôsledku recesie. Porovnanie objemu leasingu v jednostlivých krajinách v jednotlivých odvetviach podľa analýzy LEASEUROPE. Objemy leasingu hnuteľností a nehnuteľností. Výsledky objemu obchodov najväčších leasingových firiem. Porovnanie vývoja leasingu v ČR s vyspelými západnými ekonomikami.