Japonské desatoro
Zásady, ktoré by sa mali dodržiavať pri nadväzovaní a udržiavaní kontaktov (obchodných) s Japonskom (nadväzovanie kontaktov, predstavenie podniku, návštevy, rozhodovanie, čakanie na rozhodnutie, trpezlivosť, domáci jazyk, angličtina, pokoj, oblečenie).