Změny v čs. zahraničním obchodě stroji a zařízením - Kaňok, K.
Komplex strojárstva a elektrotechniky v podmienkach transformácie a reštrukturalizácie hospodárstva ČSFR. Zahraničný obchod, dynamika dovozu a vývozu. Podiely vývozu a dovozu strojov a zariadení v celom čs. obchode. Teritoriálna a tovarová štruktúra čs. zahraničného obchodu v r. 1989-1992.