Kurzová politika Českej národnej banky - Žďárský, V.
Dlhodobá stabilizácia výmenného kurzu je cieľom centrálnej banky. Doterajšie výsledky obchodnej bilancie potvrdzujú reálnosť kurzu koruny. Vývoj bežného účtu platobnej bilancie, obchodnej bilancie a devízových rezerv. Úsilie o udržanie súčasného vývoja.