Starajme sa o ekologické povedomie - Zlocha, J.
Rozhovor s ministrom životného prostredia SR. Postup pri likvidácii rádioaktívneho odpadu z atómovej elektrárne a hľadanie vhodných miest pre jeho skládku na Slovensku. Situácia v predkladaní návrhov o ochrane životného prostredia.