Na podporu činnosti perspektívnych podnikov O nových ekonomických opatreniach sa zhovárame s ministrom hospodárstva SR Ing. Jaroslavom Kubečkom - Kubečka, J.
Komplex opatrení na oživenie hospodárskej činnosti perspektívnych podnikov. Rozvojové programy - Program komplexnej podpory malého a stredného podnikania. Prostriedky čerpané z fondu PHARE. Inštitucionálne nástroje na iniciovanie rozvoja rastu malých a stredných podnikov (RIPS, PPS, BIC).