Podpora podnikania na Slovensku Na vládny program podpory podnikania chýba 400 miliónov korún - Strelecký, J.
Systém podpory malého a stredného podnikania na Slovensku, jeho postupná tvorba. Program podpory malého a stredného podnikania prijatý v máji 1993. Národná agentúra pre rozvoj malého a stredného podnikania (NAR MSP, vznikla vo februári 1993 s právnou formou nadácie pri MH SR). Program PHARE a slovenské firmy. Slovenská záručná banka. BIC. Slovensko-americký podnikateľský fond.