Aký predsedajúci, také rokovanie Schôdza vyžaduje taktické manévrovanie všetkých zúčastnených - Caban, J.
Nevyhnutnosť porád - schôdzí pre riadenie a manažérov, rozmýšľanie v tíme. Chyby vedúcich porád, predsedajúcich a ako sa ich vyvarovať. Ako spoznať a odzbrojiť problémových účastníkov efektívnej porady.