Manažerská osobnost a styl práce. 2 - Stýblo, Jiří
Riadenie ľudských zdrojov, personálny manažment. Kľúčové faktory ovplyvňujúce výkon organizácie: požiadavky na prácu, osobnosť manažéra, klíma organizácie, štýl riadenia. Osobnosť podnikateľsky orientovaného manažéra. Orientácia na zákazníka.