Demystifying the ISO 9000/Q90 series standards - Arter, D.R
Vysvetlenie chápania noriem akosti ISO radu 9000/Q90 pre amerických výrobcov. Americký variant radu sa vysvetľuje podrobnou interpretáciou normy Q91 v nadväznosti na východiskové normy a predpisy a podrobným prehľadom požadovaných činností.