Inside the Baldrige award guidlines Category 7: Customer focus and satisfaction - Desatnick, R.L
Rozbor požiadaviek Kategórie 7 - hľadisko a spokojnosť zákazníka zo Súboru kritérií pre udelenie Baldrigeovej národnej ceny akosti v USA. Americké firmy a organizácie robia svoje rozbory podľa kritérií ceny na vyhodnotenie výsledkov vlastnej činnosti. V 7. kategórii sa hodnotia vzťahy firmy k zákazníkom, jej vedomosti o požiadavkách zákazníkov a kľúčové činitele akosti určujúce konkurencieschopnosť. Návod na spracovanie kritérií v kategórii 7.