Instructional process control - Zaclewski, R.D
Riadenie procesov doškoľovania (IPC) ako obdoba štatistického riadenia výrobných procesov (SPC) aplikované na zabezpečenie kvality procesov vzdelávania a školenia, ako aj na dosiahnutie cieľov školenia pre programy akosti v podniku. Popis prípravy a implementácie metodiky IPC na školenie zamestnancov. Certifikačný proces na zabezpečenie inštruktorov IPC.