Internal certification: the key to continuous quality success - Black, S.P
Vzhľadom na svetový rozsah podnikov Caterpillar pristúpila firma v r.1988 k certifikačnému programu na vytypovanie pracovníkov produkujúcich bezchybné diely a súbory vo všetkých závodoch. Konečným cieľom programu bola certifikácia procesu vytvárajúceho bezchybný výrobok. Požiadavky programu a úloha motivačných faktorov medzi vedúcimi a podriadenými. Program pokračuje aj po reštrukturácii spoločnosti.