Quality as a board game - Ryan, J.
Vzťah členov správnej rady k rozhodovaniu podnikového manažmentu nie je vždy jednoznačne pozitívny. Prieskum ASQC v spolupráci s Gallupovou organizáciou skúma dopady tohto vzťahu a postojov správna rada/manažment na problematiku akosti. Závery: nezasahovanie správnej rady do akosti vôbec, správna rada zasahuje najmä v krízových situáciách, obe strany hodnotia pozotívne význam stratégie akosti.