Small wonders - Axland, S.
Malé americké podniky, ktoré získali Baldrigeovu národnú cenu akosti a vynikajúce výsledky, referujú o prístupoch a postupe realizácie programov vedúcich k tomuto úspechu. Traja výrobcovia (ferozliatiny, termoelektrické chladiace zariadenia a kontrolné systémy v lietadlách) uplatňujú totálne riadenie akosti (TQM), štatistické riadenie procesov a programy priebežného zlepšovania. Školenia, výhody malých podnikov.