Software trends in measurement systems analysis - Keller, P.A
Vývoj v oblasti kalibračného softwaru na kontrolu, meranie a skúšanie presnosti skúšobných zariadení. Zostavy kalibračného programového vybavenia zodpovedajú požiadavkám noriem akosti ISO 9000 a americkej Q90: 1. vytvoriť, dokumentovať a udržiavať kalibračné postupy, 2. evidovať kalibračné údaje pre kontrolné meracie a skúšobné zariadenia, 3. zabezpečiť požadovanú presnosť zariadení, 4. zabezpečiť vhodné podmienky prostredia.