Príručka spotrebiteľskej politiky. 1
Príručka spotrebiteľskej politiky, zostavená odborníkmi krajín OECD, má pomôcť krajinám východnej a strednej Európy pri riešení problémov, ktoré súvisia s prechodom ich ekonomík na trhový systém. Opatrenia prijaté na úpravu vzťahov medzi spotrebiteľmi a dodávateľmi. Všeobecné princípy spotrebiteľskej politiky. Ciele tejto politiky.