Logo je podpisom firmy [a ešte čosi navyše]. - Lechnický, Milan
Funkcie a základné nároky na logo (identifikačné znaky výrobcu), ktoré je súčasťou totožnosti firmy (Corporate Identity) z pohľadu IQ Design Studio, ateliéru grafického designu (1989). Logo a znak, funkcie a kritériá dobrého loga, vizuálny obraz firmy.