Havarijní inženýrství - Kučera, J.
Pojem škoda vo výpočtovej technike, 7 priamych tried škôd (spôsobené ľudskému činiteľovi, z titulu nevhodného umiestenia, výpadkom elektrickej energie atď.). Vznik a dopady škôd. Čo je havarijné inžinierstvo (prevencia všetkých druhov škôd na výpočtovej technike a inej technike pri jej prevádzke), aké činnosti zahrňuje.