Hrátky s počítačovým faxem - Herold, M
Výsledky testovania nového počítačového periférneho zariadenia - jednotky GUIS ETFax7 firmy INEC (kombinácia faxu, tlačiarne a skeneru). Technické parametre. Programový produkt CSLINK a jeho ovládanie, práca pod operačným systémom DOS s využitím filozofie okien a roletových ponúk.