Prieskum využívania informačnej techniky - Dudinská, Elvíra
Výsledky anketového prieskumu využitia informačnej a výpočtovej techniky absolventmi (1980-1989) Ekonomickej univerzity, detašovaného pracoviska v Košiciach. Vytvorenie databázy, vyhodnotenie výsledkov.