Software SCO UNIX - Zikmunda, Martin
Popis viacúlohového a viacužívateľského operačného systému SCO UNIX (dodáva americká spoločnosť The Santa Cruz). Ponúkaný sortiment software, hardwarové požiadavky. Open Desktop (ODT), architektúra ODT, možnosti kombinácií jednotlivých produktov.