VESNA - řízení efektivnosti výroby - Hubálek, K.
Súčasné metódy hodnotenia efektívnosti podnikania a ekonomických analýz v podnikoch. Program VESNA - Vyhodnocovanie efektívnosti súhrnných nákladov analýzou (Inorga Praha) - nový systém ekonomických rozborov pre osobné počítače. Hlavné programy systému a ich popis: Spracovanie jednotlivých akcií, Súhrnná analýza finančného toku, Saturácia hrubého rozpätia.