Proč používáme multiprocessing?
Čo znamená multiprocessing, aké sú jeho výhody a prínosy v oblasti otvoreného systému UNIX. Výkonnosť a paralelizmus. Procesy - abstraktný dátový typ. Thready a multiprocessing. Štandardy, thready a multiprocessing.