Impulz pro sociální reformu v České republice K závěrům konference ministrů sociálních věcí v Bratislavě - Průša, Ladislav
Niektoré nové trendy v oblasti sociálneho zabezpečenia vo vyspelých európskych trhových ekonomikách. Faktory ovplyvňujúce sociálnu politiku. Demografický vývoj. Ekonomické a sociálne faktory. Spoločensko-politické determinanty. Problematika medzinárodnej migrácie. Transformácia systému sociálneho zabezpečenia v ČR.