Dědictví zbrojní výroby - Kaderka, I.
Oblasť vojenskej, zbrojárskej výroby, útlm a konverzia v r.1989 v ČSFR. Obtiažne definovanie pojmov zbrojnej výroby, vojenského materiálu, resp. vojenskej techniky. nejednotnosť v štatistike výroby a exportu zbraní z pohľadu medzinárodných komparácií. Historický vývoj československého zbrojárskeho priemyslu, vývozu zbraní a zbrojárskej výroby na Slovensku. Zahraničnoobchodná činnosť v oblasti vývozu zbraní za obdobie ČSFR. Konverzia a útlm zbrojárskej výroby - dôsledky v ČR a SR.