Informácie dostanete ihneď Systém "hovorí" v troch jazykoch - Ďurovská, J.
Aplikácia inteligentného turistického informačného systému (ITIS) na Slovensku. Systém založený na báze počítača informuje domácich a zahraničných turistov o možnostiach ubytovania, návštevy kultúrnych pamiatok miest, regiónu. Komunikácia systému v cudzích jazykoch. Prínos systému.