Personální řízení v Evropě. 2 - Koubek, Josef
Odmeňovanie a ďalšie príjmy pracovníkov. Vzdelanie a rozvoj pracovníkov. Pracovné vzťahy. Organizácia práce. Európske spoločenstvá a riadenie ľudských zdrojov. Charakteristiky organizácií zúčastnených na prieskume.