Progresivní způsob motivace pracovníků K problematice uplatnění tzv. Kafetéria systému - Kleibl, Jiří
Systém ako stimulácia pracovníka. Použiteľnosť systému v európskych podmienkach. Projektový tím Kafetéria systému. Zistenie potrieb zamestnancov a analýza preferencií. Spracovanie Kafetéria systému.