Směry pracovní motivace - Dvořáková, Zuzana
Praktické odporúčania pre využitie, aby motivačný program podniku mohol reagovať na zmenenú motiváciu k práci. Motivácia pracovníkov pri pohyblivom páse v automobilke Audi. Ďalšie motivačné opatrenia vo výrobe.