Trh práce v 90. letech - Moulis, J.
Vývoj trhu práce v Českej republike v súvislosti so štruktúrnou prestavbou. Vývoj nezamestnanosti v ČR v rokoch 1991-1993. Kvalita pracovnej sily. Štrukturálna nezamestnanosť v dôsledku štruktúrnych zmien. Vývoj trhu práce v 90. rokoch.