Výstavný areál v Lučenci ako brána k maďarským podnikateľom - Brunovský, O.
Doterajšie aktivity podnikateľov a mestských úradov na rekonštrukcii a obnove budov a častí mesta Lučenec so zámerom vytvoriť výstavný areál, ktorý by sa mohol stať satelitnou súčasťou svetovej výstavy EXPO 1996 v Budapešti