<The> increasing role of the private sector in Asian industrial development - Lütkendorf, W.
Výrazný trend v rozvoji sektora privatizácie a najmä súkromného priemyslu v ázijskom regióne. Rozbor nových tendencií v súkromných investíciách a privatizačnej politike vybraných ázijských krajín. Súkromný sektor a úloha vlád a medzinárodných organizácií. Podiel súkromných investícií v celkovom objeme investícií jednotlivých krajín. Prekážky privatizácie v implementačnej a politickej oblasti a návrhy na ich prekonanie.