Transformační strategie státního podniku TONASO. 2 - Bohatá, M.
Transformácia a privatizácia a.s. TONASO. Podnikanie v jednotlivých dcérskych spoločnostiach. Holdingová štruktúra. Vznik priemyselnej zóny TONASO. Hospodárske výsledky.