Zemědělská výroba a novela zákona o daních z příjmů - Hladký, J.
Novela - prostriedok pre uľahčenie procesu privatizácie, reštitúcie a transformácie. Úľavy pri zaobstaraní hmotného majetku. Zvýhodnenie pri uplatňovaní výdavkov. Oslobodenie od dane z prevádzky ekologických zariadení.