Sedem otázok pre sedem IPF - Vandurková, N.
Situácia v podnikoch, ktoré boli privatizované v prvej vlne kupónovej privatizácie, je veľmi diferencovaná. Úlohu nového vlastníka preberajú predovšetkým investičné privatizačné fondy. Sedem z nich odpovedá na sedem otázok s tematikou ich súčasnej i budúcej aktivity.