Analýza súčasného stavu na kapitálovom trhu a možné východiská. 1 - Vochyan, R.
Kapitálový trh je, podľa názoru autora, predsedu Burzovej komory (Bratislavská opčná burza), jedným z najslabších miest ekonomiky SR. Rozpor medzi záujmami bankovej sféry a investičných fondov a spoločností. Rozdielnosť stupňa reálneho záujmu na rozvoji kapitálového trhu.