Analýza súčasného stavu na kapitálovom trhu a možné východiská. 4 - Vochyan, R.
Návrh východísk a postupov riešenia otvorených i skrytých problémov slovenského kapitálového trhu: legislatíva, výbor odborníkov podriadený NR SR, príp. predsedovi vlády, doriešiť vzťahy medzi subjektmi pôsobiacimi na kapizálovom trhu (investičné spoločnosti, banky, obchodníci s cennými papiermi).