Dvojmiliardová emisia obligácií ČEZ spĺňa európsky štandard - Brunovský, O.
Obligácie ČEZ - najväčšia neštátna emisia obligácií vo východnom bloku, viac ako jedna štvrtina umiestená na zahraničných kapitálových trhoch. Spoľahlivá investícia. Možnosti emitenta. Choroby nerozvinutého kapitálového trhu.