Indexy v Nemecku, vo Veľkej Británii a Francúzsku - Zazvonil, M.
Indikátory vývoja na trhu akcií v SRN, Veľkej Británii a Francúzsku. DAX (nemecký index akcií) ako prvý priebežný index na nemeckých burzách. Vážený index kapitalizácie dnes 102 najviac kapitalizovaných akcií obchodovaných na Londýnskej burze. Najznámejší indikátor francúzskeho akciového trhu je CAC 40 Index.