Priemyselný index kapitálového trhu Slovenskej republiky - Haviar, S.
Informácia o stavbe a vedení indexu slovenského kapitálového trhu pod názvom SEVIS INDEX 100 zostaveného z akcií verejnoobchodovateľných spoločností. Cieľ - týždenne zaznamenávať zmeny cien akcií 100 akciových spoločností pre zvýšenie informovanosti domácich a zahraničných investorov. Index zostavovaný Severoslovenskou invest. spoločnosťou, a.s. Žilina podľa výsledkov kupónovej privatizácie a aukcií RM-Systém Slovakia.