Platební karty míří vzhůru - Jurík, P.
Používanie tuzemských a medzinárodných platobných kariet. Medzinárodná asociácia Eurocard/MasterCard. Sieť bankomatov v Európe a vo svete. Ponuka Komerčnej banky, a.s. v systéme používania platobných kariet.