Státy, které si často vypůjčují Euromoney pro vás
Makroekonomické ukazovatele. Platobná bilancia, štátny dlh a financovanie. Hodnotenie úveruschopnosti. Riadiaci pracovníci. Údaje sa týkajú Írska, Talianska, Nového Zélandu, Nórska a Filipín.