Vyhliadky na hospodársky rast neoprávňujú na veľký optimizmus - Jonáš, Jiří
Zníženie pôvodných predpovedí v polročnej správe MMF. Očakávanie 12 perc. nezamestnanosti v západnej Európe. Rozpočtové schodky. Nepriaznivé údaje o inflácii. Možné oživenie vo východnej Európe v r. 1994.