Jak čelit hospodářské recesi? - Novotný, V.
Dôsledky štruktúrnej prestavby ekonomík v bývalých krajinách RVHP. Vývoj hrubého domáceho produktu. Analýza a schéma príčin transformačnej krízy. Jednorazové mikroekonomické a makroekonomické príčiny krízy. Cyklické príčiny hospodárskeho poklesu. Opatrenia na prekonanie krízy. Kombinácia transformačnej krízy so svetovou hospodárskou recesiou.