K problematice vnitřních dražeb zemědělského majetku - Patřičný, P.
Legislatíva pre dražby. Termíny a povinnosti dlžníka. Vyhlásenie dražby a súpis vecí. Zoznam vecí do dražby. Dražobné jednotky a licitátor. Hodnota vecného vysporiadania a ponechaného majetku. Uhradenie platieb dlžníkom a veriteľom.